Värken i ryggen blev mycket bättre

Hej. Jag har inte skrivit på ett tag för att jag har haft en sådan konstant värk i ryggen så jag inte vet vad jag ska ta mig till. Jag har varken kunnat sitta ner, stå upp eller ligga ner för det har bara värkt i ryggen, fast det har känts lite bättre när jag väl ligger ner. Ingen i min närhet har fattat vad det kan ha vart så min mamma tog med mig till ett ställe som heter Bi Well som är ett företag som hanterar massage i Bromölla. Eftersom jag inte har kunnat jobba med min blogg, som jag dessutom får min inkomst ifrån så har jag känt mig tvungen av att följa med till denna massör men jag är så himla glad över att jag åkte dit och tog en massage i Bromölla.

Först pratade vi lite, massören och jag om hur jag har det i livet just nu och hon nämnde att mitt ryggont kan vara för att jag sitter framför datorn hela dagen på ett sätt som inte är bra för kroppen. Jag sitter framför datorn i flera timmar om dagen för att det är mitt jobb och jag tror att jag måste börja stå upp eller något för att jag inte ska fortsätta att ha ont i ryggen.

Jag tog i alla fall massagen och det var det mest avslappnande jag har gjort på länge. Nu efteråt känns det som att näst intill all smärta i ryggen har försvunnit och ni förstår inte vilken lättnad det är för mig. Jag sitter ju här på min stol igen framför datorn och bloggar som jag inte har kunnat göra på länge. Har ni också ont i ryggen så gå till Bi Well och ta en massage i Bromölla så kanske det försvinner. Annars, ta en massage om ni behöver avkoppling för det var väldigt skönt. Kram och vi hörs imorgon för ett nytt inlägg.