Ny teknologi för VVS-system

Tänk vad häftigt det är med dagens teknologi ändå. Att det går att göra så effektiva VVS-system som gör att man får bra ventilation hemma samt att man får rätt värme. Rätt temperatur som är så viktigt, speciellt när man ska sova.

Vi har ett relativt modernt och nytt VVS-system här hemma hos oss som vi fick hjälp med att installera via de på RuNi VVS. Det är en firma i Höllviken som jobbar med VVS och som vi pratade och diskuterade med ganska länge innan vi ens bestämde oss för att det var värt att lägga pengar på att byta ut värme- och ventilationssystemet här hemma till det lite mer moderna. Till denna med den nya teknologin. Och det krävdes att vi la ganska mycket pengar på det, som det är med de mesta moderna sakerna där de mjölkar ut pengar, men i det här fallet så var det själva VVS-systemet som var dyrt och inte RuNi VVS i Höllvikens tjänster.

Dock så utvecklas ju allting hela tiden så det kommer väl att fortsätta att vara på topp i kvaliteten i så många år. Men tror ändå, eller det sa i alla fall de på RuNi VVS i Höllviken, att VVS-systemet kommer att fortsätta vara lika bra som det är nu i minst tio år. Känns väldigt mycket, men man kan ju alltid hoppas. För stämmer det så var det plötsligt inte alls så farligt dyrt med varken priset för systemet eller installationen.