Mobilreparationer på känsliga mobiltelefoner

Vad gäller dagens mobiltelefoner och teknologi så verkar den inte alls vara skapad för att den ska hålla någon längre tid. De verkar bara gå sönder direkt och de är inte alls lika tåliga som de var tidigare. Mobilreparationer på ITelecom blir till en kvarttalssyssla, någonting som man måste gå och göra med några månaders mellanrum om man vill att mobilen ska fungera bra.

Förr i tiden kunde man slänga mobiltelefonen i marken utan att den fick något mer än en lite repa. Gör man detsamma idag så spricker hela skärmen, så det vill till att man är väldigt mycket mer försiktig med den. Annars blir det till att göra mobilreparationer eller till och med att köpa en ny mobil om den är lite för trasig så att det inte blir så mycket dyrare att köpa en ny än vad det blir att lämna in den för reparationer till ITelecom.

Jag tycker att de borde göra mobilerna lite tåligare. Det är klart att man får väl vara lite mer försiktig bara. Och så kan de väl inte göra den liten och smidig med alla funktioner och kameran och allt och samtidigt hålla den tålig. Så man får väl välja om man vill att den ska vara bra och därmed bara acceptera de mobilreparationer som man kommer att behöva göra. Eller så väljer man en mobil som är lite mindre bra men som är mer hållbar. Bara att välja. Och för min del så blir det en bättre mobil och regelbundna besök för reparationerna på ITelecom.