Boka Smart – Jämför priser på resor

Bokasmart.se är en shoppingagent för resor, på förstasidan möts man direkt av en avskalad site utan onödig information. Det är ingen tvekan om vad som gäller. Man kan välja mellan att leta efter Flygbiljetter, Hotell, Sista minuten och Hyrbilar.

Snygg presentation

Presentationen av sökresultaten är riktigt snygg, resultatet av en sökning presenteras på en sida som listar alla leverantörer. Denna uppdateras sedan i realtid allteftersom resultaten kommer in från leverantörerna. Betydligt trevligare än att se en jordglob stå å snurra runt tills hela sökningen är klar. Detta ger en skön fartkänsla. En liten brist är dock att hemresedatumet inte automatiskt ändras till samma månad som avresedatum, en liten detalj dock och lätt att fixa till.

Bra resesite

Bokasmart är bra, det är en lättanvänd och snabb söktjänst. Att siten är så avskalad är en stor fördel, inget lullull. Rakt på sak, snabbt, enkelt och praktiskt.

Bokasmart.se har bland annat testats i PC för alla läs artikeln här.

Enligt SVD är det nu hög tid att boka julresan! Så skynda på att hitta flygbiljetter på bokaresor.se – Billiga flygresor.

One thought on “Boka Smart – Jämför priser på resor

  1. Pingback: Daniel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>